pěvecký sbor Mgr. Emilie Smutné


Poslední vystoupení Skřivánků z JIHu v sále školy

03.06.2017 07:08

Ve středu 31. května 2017 ukončil po 36 letech svým posledním vystoupením v sále školy pěvecký sbor Skřivánci z JIHu svou činnost! 

Sbor se rozloučil hodinovým programem - v úvodu zazpíval Šípkovou Růženku z filmu Tři bratři od Zdeňka Svěráka, ve které se představilo několik sólistů - Kristýna Heltová, Klaudie Kováčová, Veronika Šestáková, Lea Hamerníková, Natálie Pešlová,     Viktorie Smutná, Petra Broučková, Aneta Maščáková a Šimon Pánek. Po veselých moderních písničkách Kosí hit a Zmrzlina přednesla svůj soutěžní text Děvčátko se sirkami recitátorka Veronika Šestáková, která byla mezi soutěžícími žáky Základních škol Karlovarského kraje ve své kategorii nejlepší.Po cyklu lidových písní následoval úryvek z knihy Malý princ v podání             Ley Hamerníkové, která byla druhou nejlepší recitátorkou ve své kategorii na naší škole a reprezentovala i v okrese.Závěrem se ozvaly nejoblíbenější písně z dílny Zdeňka Svěráka. Zpěváčci podali vemi pěkný výkon a při odchodu z pódia všichni obdrželi svá poslední vysvědčení a pochvaly za vynikající reprezentaci školy JIH.

Veliké poděkování náleží za vynikající klavírní doprovod

 členu Západočeského symfonického orchestru panu Vladimíru Smutnému!

Děkuji všem, kteří přišli na naše poslední vystoupení a vytvořili velice příjemnou atmosféru tohoto podvečera!

Zpěváčkům přeji nádherné prázdniny a mnoho  mnoho veselých písniček a úspěchů nejen ve zpěvu, ale v celém osobním životě!

Děkuji svému kolegovi Mgr. Pavlu Knížákovi, že se této akce zúčastnil a pořídil z celého vystoupení videozáznam, který mohou všichni najít na webových stránkách naší školy JIH v Aktualitách.

A děkuji všem, kteří mi věřili, že tuto práci jsem dělala především pro děti a pro školu JIH, na které jsem působila 39 let a kterou v tomto školním roce již opouštím.       Emilie Smutná 

 

—————

Zpět