pěvecký sbor Mgr. Emilie Smutné


Nové informace před Vánočním koncertem!

11.12.2009 20:49

 

Vyzvedávejte si vstupenky u paní Richterové ! Kdo si je u mne nezamluvil, může si ještě koupit ,zatím ještě jsou!Paní Richterová má cestovní kancelář v pasáži Omega vedle hotelu Polonia ( Richter tour). Na plakátě je chybně napsané telefonní číslo na pevnou linku. Správně je to:354 673 141!! Příští týden máme naplánované ještě čtyři ranní zkoušky a úterý odpoledne. Pokud se v úterý sejdete opravdu všichni a budete na 100% umět zpaměti všechny texty, je možné, že bychom jednu nebo dvě ranní zkoušky mohli už zrušit(to znamená středu a čtvrtek). A potom bychom se sešli až v sobotu 19. 12.       v 8,45 v Casinu na generálce, která je od 9.00 do 11.00 hodin( pro malé děti připomínám,že v civilu!!!!)Kdyby někdo z menších členů neměl bílou halenku nebo černou sukni( kalhoty) ,jsou u mne nějaké k dispozici!!!! Stačí za mnou zajít a vyzkoušet!

Sobotní koncert začíná v sedm hodin. V první polovině letos neúčinkujeme! Nastoupíme až ve druhé "vánoční "polovině.Takže stačí, když přijdete chvíli před sedmou! Oblečení SLAVNOSTNÍ!!!! To znamená bílé halenky s dlouhým rukávem + černé sukně nebo kalhoty - bez ozdob (vyšívání, obrázky a podobně) + červené vesty + černé boty (ne kozačky).Měli byste i letos dostat občerstvení a pití, ale raději si nějaké pití s sebou také vezměte.Po skončení koncertu dostanete jako vždy dárečky,nezapomeňte si pro ně dojít.

Důležité!!!!! Budeme se asi fotit. Ještě vás budu informovat.Zřejmě se zdržíme asi půl hodinky po generálce v sobotu. Je nutné si tudíž vzít už ráno s sebou slavnostní oblečení na ramínko - vše vyžehlené a čisté!!! Naše stávající společná fotografie již není aktuální!     Zdravím Vás  a zítra se na Vás už těším E.S.

—————

Zpět