pěvecký sbor Mgr. Emilie Smutné


PRVNÍ VYSTOUPENÍ !!!

13.09.2009 12:23

První vystoupení bude 21. října v Penzionu pro seniory v Úšovicích ve 14 hodin. Vystoupení bude trvat asi 15 minut. TATO AKCE SE TÝKÁ POUZE STARŠÍCH ČLENŮ SBORU (4.-8. třída).Žáci, kteří mají odpolední vyučování, jsou omluveni!

Budeme zpívat a capella, to znamená bez doprovodu. Vezmeme si pouze flétnu nebo foukací harmoniku na udání tónů. Program: 1) Nebeští kavalérové - dvojhlas

             2) Fantazie - trojhlas

             3) Vlaštovička lítá - trojhlas

             4) Okolo Třeboně  - trojhlas

             5) Široký hluboký  - dvojhlas

             6) Krumlovský zámeček - trojhlas

             7) Plzeňská věž - trojhlas ( sólo si zazpívá Míša Slámová)

             8) Kosí hit - dvojhlas ( učte se pískat ten závěr!)

             Oblečení: Žlutá trika + černé kalhoty (sukně,tělové punčochy),černé boty  

 

Důležité!!!!!!!! Vyzkoušejte si všichni doma červené vesty!!!! Pokud vám nebudou ,buď je vyměníme nebo vám p. Hajíčková ušije nové!!! Příští zkoušku to chci od všech vědět! Vyřiďte to všem,kteří nemají internet. Žáci 2. a 3. tříd dostanou letos  na vánoční koncert také červené vesty! Budou zpívat všichni všechno!!!!!!

Hned po vystoupení v penzionu začneme cvičit vánoční program!Od té doby budete nosit pouze vánoční noty a také začneme s prodlouženými zkouškami v úterý do 15,15 hodin ( týká se všech, kteří budou moci a hlavně mít zájem důkladně se připravit na vánoční koncert, který se letos koná v sobotu 19.prosince ve Společenském domě Casino. Kromě toho budeme vystupovat 5. 12. v 16,00 na Kolonádě pro hotel Falkensteiner a v neděli možná při vánočních trzích - to ještě upřesním ! Snažte se chodit poctivě na všechny zkoušky a pokud z vážných důvodů nemůžete, omluvte se!!!  Mělo by to být zcela samozřejmé, což vám určitě nemusím připomínat. Těším se na vás všechny v úterý 13. 10.,což je předposlední zkouška před vystoupením. Nechtěla bych dělat žádnou mimořádnou, těch si před Vánoci ještě užijete.   E.S.

—————

Zpět