pěvecký sbor Mgr. Emilie Smutné


Vystoupení na vernisáži v naší škole!

23.04.2012 05:52

Ve středu 25.dubna v 10.00 hodin zahajuje náš sbor krátkým vystoupením vernisáž výtvarných prací v rámci celoročního projektu 1. stupně naší školy " ŽIJEME LONDÝNEM" u příležitosti letošních Letních olympijských her v hlavním městě Anglie.

Program: 1. Beethoven - Fantazie (jen 1. sloku jednohlasně)

             2. Mozart - Zvonečků hlas milý

             3. A. Rulíšek - Rozpustilá píšťalička

             4. E. Strašek - Kluci a děvčata

Oblečení: žlutá trika + modré džíny + přezůvky(nebo černé boty)

Vystoupení bude ve vestibulu u hodin na schodech! Na el. klavír vás bude doprovázet p.uč. A. Smutný.

Zítra, tj ve středu 25.4. , se sejdeme v 9.15 hodin u mne ve třídě na generálce s el. klavírem, poté se přesuneme do vestibulu na krátkou akustickou zkoušku, pak bude přestávka, půjdete se nasvačit a v 9.50 se sejdeme na schodech u kabinetu TV. Mělo by vás zpívat 25, to znamená 5 řad po pěti zpívajících. Vše ostatní se dozvíte zítra ráno. E.S.

 

P.S. Další vystoupení nás čeká ve středu 16. května v Penzionu pro seniory v Úšovicích, kam každý rok chodíme potěšit obyvatele tohoto zařízení začátkem května  u příležitosti svátku Dne matek. Začátek bude ve 14.00 hodin konec nejpozději ve 14.40 hodin. 1. a 8. května jsou Státní svátky (nejde se do školy), zřejmě si uděláme ještě nějaké mimořádné zkoušky a generálka by byla 15. května. Ostatní se dozvíte včas! E.S.

—————

Zpět